AMASYA / SULUOVA - Suluova Bilim ve Sanat Merkezi

Mrt

CODEWEEK : AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir

Mrt

2023-2024 yılı BİLSEM öndeğerlendirme sınavları

Kas

Suluova Bilim ve Sanat Merkezi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında 5,6,7,8 sınıf öğrencilerinin katılacağı “Canlı Performans Resim Yarışması“  uygulamalı 23.11.2023 tarihinde  Perşembe günü  bir etkinlik düzenledik.

Kas

100. yıl etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen Türkiye Yüzyılında Suluovanın Yüzleri proğramına katılarak kurumumuzu temsil eden müzik bölümü öğrencimiz Zeynep KAPLAN ve danışman öğretmenimiz Hanife SARI'ya teşekkür ederiz .

Ekm

2020/13 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi doğrultusunda kurtuluş mücadelemizin köklü hatırasını yaşatmak üzere Cumhuriyetimizin 100. Yılı ülkemizin dört bir yanında ve yurt dışı temsilciliklerimizde büyük bir coşkuyla kutlanması kararına bağlı olarak Kod Haftası 2023 yılı temasının “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” olarak belirlenmiştir.Kurumumuz olarak bu hafta içinde öğrencilerimizin kodlama yeteneklerini keşfetmek amacı ile etkinliklerle geçirmelerini sağlıyoruz .

Ekm

Her insan hayata birçok yetenekle donatılarak başlar. Bu yetenekler ülkemizde zamanla ve tesadüflerle keşfedilir. Bilsemler üstün yetenekli bireylerin yeteneklerini hızla keşfetmek, geliştirmek ve topluma katkıda bulunmalarını sağlamak için kurulmuştur.Suluova Bilsem olarak yeteneklerini keşfetme serüveninde onların en büyük yol göstericileriyiz. Unutmayın! Her çocuk özeldir. Çocuğunuzun faydalı ve mutlu bir birey olarak hayatına devam edebilmesi için yeteneklerini keşfetmesine olanak tanıyın.

Ekm

2022-2023 dönemi yaz tatilinde öğrencilerimizle Robotik Kodlama , Akıl Oyunları , Müzik , Fen Bilimleri Kurslarımızdan kareler