AMASYA / SULUOVA - Suluova Bilim ve Sanat Merkezi

Suluova Bilim ve Sanat Merkezi

Adres
BORSA MAH. SİTE BUL. 15 TEMMUZ M. I. IMAM HATIP OKULU BLOK NO 4 SULUOVA / AMASYA
Vizyon
Özel yeteneği tanılanmış bireylerin bilgi, beceri ve yetkinlikleri; merak ve ilgi alanları doğrultusunda ilerlemeleri, • Atatürk ilkelerine, vatanına, milletine, bayrağına gönülden bağlı; yenilikçi, yaratıcı, entelektüel ve evrensel değerlerle donanmış bireyler olarak yetişmeleridir.
Misyon
Her çocuk özeldir, her çocuk biriciktir ve her çocuğun geliştirilmesi gereken yetenekleri vardır ön kabulüyle, özel yeteneği tanılanmış bireylerin yetenek alanları doğrultusunda en üst seviyede gelişmelerini sağlamak, • Öğrencilerin bireysel farklılıklarını ön plana alarak bireysel gelişme, ilerleme ve zenginleştirme müfredatı uygulamak, öğrencilerin gelişimlerini takip etmek, sosyal, psikolojik ve akademik yaşamlarını desteklemektir.
KALORİFER
İLÇE MERKEZİNDE.